Kryssa i Karibien och njut!

Karibien är för många en dröm, det är paradiset på jorden! Karibien är precis som vykorten man ser därifrån. Att ta en kryssning i Karibien är en semester som man inte glömmer i första taget. Upplev kristallklart blått vatten, härliga stränder och exotiska palmer. När man tar en kryssning till Karibien så stannar den till på platser för dig att upplev och se. Bland annat kan du simma med rockor på Grand Cayman, du kan utforska regnskogen El Yuinique i Puerto Rico eller koppla av på Bahamas!

 

Karibien har ett tropiskt klimat vilket gör att det är ett perfekt resmål på vintern, du får sol och bad och en fantastisk upplevelse. När du åker med en kryssning i Karibien, så får du uppleva nya destinationer nästan varje dag. Ofta går dessa kryssningar från Miami, till Fort Lauderdale, New York och Puerto Rico.

 

Du kan välja att kliva av på de olika destinationerna eller stanna kvar på båten. Ofta har dessa fartyg mycket att göra ombord. Du kan äta gott, dricka gott, spela casino eller bara njuta av att vara ombord.

 

Det finns många resebolag som erbjuder kryssningar i Karibien. Se till att du planerar in vad du vill se och vad du vill uppleva och välj fartyg efter det. De olika bolagen och båtarna kanske har annorlunda teman eller upplevelser att välja mellan. Sedan så är det olika storlekar på fartygen, det gör att de kan ha olika rutter som de åker mellan. Så detta är något du får kolla upp med, vad det är för platser du vill se och vilken båt som tar dig dit, till de ställen du vill uppleva och se!