Härliga båtar med fester, events och vad man kan göra

Detta är en sida som kommer att skriva om olika typer av båtar och vad man egentligen kan göra på en båt. Det finns särskilda partybåtar, konferensbåtar, temabåtar och mycket mer. Dessa båtar trafikeras till flera olika länder. Det finns båtar som tar dig till Finland, Tyskland, Polen, Riga och många fler platser. Det finns kryssningar som är 24 timmar, 2 dygn och givetvis finns det båtar som har veckokryssningar, som åker ända bort till Västindien. Det finns särskilda singelkryssningar, gamblingkryssningar och andra roliga teman.

 

Vi vill med denna sida/blogg inspirera, tipsa och ge goda råd om kryssningar, partybåtar och mycket mer. Vad du ska tänka på, vad du ska välja för båt, beroende på vad det är du är ute efter. Men du kommer även att få läsa om båtars historia och mycket mer. Varför är båtar så bra egentligen och varför började man med kryssningar?

 

Du kommer även få tips på vilka båtar/resor som är mest intressanta just nu. Tips på seglatser du kan göra utomlands och spännande platser att besöka med båt. Det finns många events som har att göra med båtar och resor och det kommer vi ta upp det med.

 

Så häng med och kanske just du bokar in en festkryssning redan nästa helg!