Ha din svensexa ombord på en båt/kryssning

Ska du gifta dig? Grattis! Men hur är det med svensexan innan? Kanske har dina polare planerat något, annars tycker jag du ska föreslå för dem att fira svensexan ombord på en båt!! Eller är du polaren som håller på att planera för din vän som gifter sig, ja men då så, här kommer tips på partykryssningar för svensexan!

 

Birka Cruises har ett paket så att ni kan samla hela svensexan ombord på deras fartyg. Det går att välja om ni vill ha det billigare alternativet, med ekonomihytter, 3-rätters kryssningsmeny exl. Dryck och frukostbuffé eller om ni vill slå på stort och ta svensexa de luxe. I De Luxe ingår lyx-hytt, 5 rätters grand meny, lyxfrukost och en flaska mousserande vin i hytten.

För ytterligare sättas guldkant på svensexan så kan ni åka limousine till fartyget, besöka spa-avdelningen ombord, eller shoppa loss i butikerna på båten.

 

Viking Line har ingen specifik resa de kallar för svensexa (eller möhippa för den delen heller) men de har flera temaresor som passar bra att ta svensexan på. På båten finns det aktivitet för er att göra. Vad sägs om vinprovning, privat karaoke, kamerajakt eller frågesport? Se hela deras utbud på deras sida och välj vad just ni vill göra!

 

Vill ni gå ett steg längre, så ta en svensexa-kryssning i Budapest, med en yacht! Se Ungern och dess städer. En engelsktalande guide åker med, och ni kan få testa att köra båten! Dessutom ingår en runda gratis öl eller champagne. På kvällen kan ni fortsätta svensexan med en guidad pubunda, eller gå på en VIP stripp bar, garanterat en upplevelse brudgummen inte kommer att glömma i första taget!