En topplista på events med båtar

Det finns båtar som åker ute på haven där man kan få uppleva andra länder. Här kommer 5 tips på platser att besöka med båt.

 

1: Monaco. Här finns ett företag som heter Boatcharter-online och de ger er en lyxig och avkopplande semester med segling i Monaco. För att erbjuda bästa tänkbara upplevelse så, samarbetar de med lokala partners och kommer att erbjuda er den bästa båten för charter i Monaco, eller genom att ordna en kryssningstur från Monaco.

 

2: Amsterdam. Hit är det många seglare som väljer att segla med sina båtar.Holland har många kanaler och innanhav att ta sig igenom med båt. Man kan förtöja i Sixhavens marina, som är en liten gästhamn med en skön, avslappnad atmosfär. Passa på att uppleva Amsterdam till land med!

 

3: Turkiet. I Turkiet finns det en vacker skärgård som passar perfekt att segla i. Börja din segeltur från Göcek. Göcek är en liten stad som kretsar kring segling. Det går att hyra båt här, men även boka in en lyxkryssning.

 

4: Kroatien. Att ta och segla i Kroatien är en upplevelse som man sent glömmer. Den långa, vackra kusten och det milda klimatet som de har, gör det perfekt att segla i Kroatien. Kroatien kallas för de tusen öarnas land och det gör bara saken ännu bättre, det finns många platser att segla mellan och uppleva.

 

5:Söderhavet. Vem har inte drömt om att segla i Söderhavet? Detta är en perfekt plats att segla på. Testa att segla i Franska Polynesien, Tonga och Australien. I det gigantiska området som Söderhavet innefattar som är från Hawaii i norr till Australien i söder ligger många vackra och orörda ögrupper, redo att ta emot seglare som vill upptäcka Stilla Havet på egen köl.