En topplista på de mest populära party och events på båtar

När det gäller partykryssningar och eventkryssningar så finns det ett par företag som erbjuder flera olika varianter av kryssningar, Birka Cruises, Silja Line, Vikingline är de tre som är de mest populära i Sverige att åka med.

 

1: Tallink/silja erbjuder en kryssning som heter 100 % party. Detta är en partykryssning på 24 timmar som erbjuder part till 100 % ! Den går mellan Stockholm och Riga. Kryssningen är mycket påkostad när det gäller både teknik och artister. Som de själva säger, detta är en kryssning som inte går att beskriva utan den måste upplevas!

 

2: Tallink/silja har ett eventkryss varje år, som heter Jaktkryssningen. Denna kryssning samlar jaktintresserade och hela kryssningen innehåller aktiviteter som har med jakt att göra. Det bjuds på underhållning, jaktmässa, föredrag, workshops och givetvis mat, dryck och fest!

 

3:Vikingline erbjuder ett stort utbud av kryssningar och båtturer. Ett av deras mest populära kryssningsevent är Partykryssning som de har varje fredag och varje lördag. Det är en nöjeskryssning som går mellan Stockholm och Mariehamn.

 

4:Vikingline har tillsammans med Svenska teatern i Helsinfors utformat en kryssning som tar dig med båt till Helsingfors, från Stockholm. Du får utöver båtresan en teaterbiljett för att se Mamma Mia-musikalen i Helsingfors. Detta är en två dygn lång kryssning.

 

5: Birka Cruises har temakryssningar lite då och då. En som är populär är Soul Train. Här får du en kryssning med den bästa musiken från 70-talet och framåt. Detta är 2 dygn med god mat, fest och bra musik.

 

Alla dessa partykryssningar som alla båtar/företag erbjuder är otroligt populära och det gäller att boka i god tid om det är särskilda events som de har. Se till att boka din biljett idag, och rocka loss på någon av partybåtarna!